CONTACT
Solarigo Systems Ltd.
SALES
sales@solarigo.fi
+358 400 486 136
SUPPORT
huolto@solarigo.fi
+358 10 209 1890
TAMPERE
Hermiankatu 6-8 D, 33720 Tampere, Finland
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä, Finland
SOLARIGO SOLAR POWER PLANT
How It Works
Benefits
References
Success Stories
SOLARIGO LTD.
Team
Values

VAT Number FI27021338

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon

Copyright © Solarigo 2019

Please reload

Uusimmat

Suomen suurin aurinkosähköpuisto rakennetaan Atrialle Nurmoon

30.1.2017

1/1
Please reload

Suosituimmat

Tokmannille lisää aurinkovoimaloita valaistuksen, ilmanvaihdon ja jäähdytyksen tarpeisiin.

14.2.2017

Tokmannin yhteistyö Solarigon kanssa laajenee. Jämsän toimipisteen katolla oleva aurinkovoimala on tuottanut hyviä kokemuksia ja tuloksia. Nyt yhtiö on solminut yhteistyösopimuksen, jonka perusteella useisiin Tokmannin myymälöihin ja Mäntsälän hallinto- ja logistiikkakeskukseen asennetaan aurinkovoimaloita (kokoluokassa 70–850 kWp) lähivuosien aikana. Sopimuksen myötä Tokmannista tulee merkittävä kotimaisen uusiutuvan aurinkoenergian käyttäjä Suomessa. Ensimmäiset yhteistyösopimuksen mukaiset aurinkovoimalat on tarkoitus ottaa käyttöön kesällä 2017.

 

Tokmannin suurimpia sähkönkulutuksen lähteitä ovat valaistus, ilmanvaihto ja jäähdytys. Voimaloiden tuottama sähkö voidaan kokonaisuudessaan hyödyntää Tokmannin omassa sähkönkäytössä ja sillä voidaan kattaa arviolta 15 prosenttia myymäkohtaisesta sähköntarpeesta vuositasolla. Saatavien kokemusten perusteella aurinkovoimaloita voidaan asentaa Tokmannin uusiin myymälöihin toimipaikkoihin tulevaisuudessa.

 

"Tokmannin tavoitteena on viisas resurssien käyttö. Aurinkosähkö tukee erinomaisesti tavoitteitamme vähentää toimintamme ilmastovaikutuksia energiankulutuksen vähentämisen lisäksi", Tokmannin talous- ja hallintojohtaja Sixten Hjort sanoo.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seuraa meitä somessa
Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Blogiarkisto
  • Facebook Basic Square